Home » Internet » Fenomenul Harlem Shake

Fenomenul Harlem Shake

Ati auzit de Harlem Shake? Eu nu auzisem pana ieri si mi s-a parut extraordinar de stupid ce am vazut. In acelasi timp a fost si amuzant dar si catchy. Se pare ca acest Harlem Shake are o amploare mult mai mare ca planking-ul in momentul de fata. Este un trend puternic si se fac Harlem Shake-uri pana si in birouri, televiziuni, etc. Pana si McCann Bucuresti a oranizat un Harlem Shake.

Inainte de clipurile la care o sa dau share, acest Harlem Shake este bazat pe o melodie ce se numeste, ai ghicit, Harlem Shake. Toate sunt in acelasi fel. Exista un individ ciudat fata de restul din film care danseaza pe inceputul melodiei. Cand incepe beat-ul propriu-zis iadul se dezlantuie. Nu are sens sa spun mai multe. Aveti mai jos cele mai bune Harlem Shake-uri. Cred ca sunt de fapt cam toate.Daca nu aveti rabdare sa va uitati la toate, uitati-va doar la al treilea. A fost cel mai amuzant. Oare am putea sa vedem asa ceva si la o facultate in Romania?

Lasand misto-urile la o parte, mai jos gasiti si melodia originala, Baauer – Harlem Shake. De asemenea, puteti sa cititi cum a aparut meme-ul asta pe net chiar pe Wikipedia AICI.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s