Home » Prostie » Guvernul musca din penis – felicitari Realitatea TV

Guvernul musca din penis – felicitari Realitatea TV

Sunt unele greselli, mai ales in media si entertainment, pentru care un om ar trebui sa fie dat afara de la job. Acesta este cel mai bun exemplu. Sunt cativa care spun ca greseala a fost facuta intentionat dar ma indoiesc amarnic. Oricat de prost ar fi jurnalismul in Romania in momentul de fata, refuz sa cred ca exista un idiot care ia decizii si care in loc de “pensii” sa scrie “penis”.

Poza Realitatea TV

Poza Realitatea TV

Nu ma uit la Realitatea TV pentru ca simt cum ma prostesc in timpul unei emisiuni asa ca nu m-am uitat la aceasta emisiune. Daca greseala a fost intentionata si chiar acesta este headline-ul pus de producator, atunci el ar trebui dat afara. Jurnalistii se plang ca sunt desconsiderati, luati la misto, etc, etc. Ei bine, daca eu vad asa ceva la televizor pe Realitatea TV, ma poate acuza cineva in cazul in care ma decid sa nu ii mai chem vreodata la orice?

2 thoughts on “Guvernul musca din penis – felicitari Realitatea TV

    • Acest ghfghdfghdfgh s-a gandit sa comenteze cu lipsa de sens. Sunt curios cum arata un cacat autist. De asemenea, de cand e considerat injuratura a fi autist? Oare acest GHE (o sa ii spun GHE) este un fan Realitatea TV? Poate e chiar cel care a facut greseala. In fine, am doar o intrebare pentru GHE: Stii ce inseamna propaganda?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s