Home » Muzica » O mica doza de Jay Sean

O mica doza de Jay Sean

jay seanIl mai tineti minte pe Jay Sean? A avut un succes mare prin 2007 cu single-ul Ride It, o melodie ce inca se aude foarte des la radio. Eu personal am cateva amintiri foarte placute cu melodia respectiva si sunt sigur ca sunt foarte multi ca mine. In ultimul timp m-am trezit ascultan Jay Sean putin mai mult decat e obicei. Nu este genul meu preferat dar are ceva ce este doar al lui.

In caz ca nu stiati (majoritatea lumii nu stie), Jay Sean canta la chitara si pian. De asemenea, este cantaret, producator, rapper si beatboxer. Succesul l-a gasit in special in scena in Asia. Undeva pe acolo are o doza de asiatic, numele lui fiind de fapt Kamaljit Singh Jhooti. Cum a ajuns la Jay Sean numai el stie.

Am putea vorbi mult despre viata lui insa sunt sigur ca nu va intereseaza prea mult ce a facut, cum a facut, cine este de fapt, etc… Haideti a ascultam cateva melodii, o mica doza de Jay Sean la inceput de saptamana. O sa incepem cu Stay pentru ca din cate am observat majoritatea il stiu pe Jay Sean datorita acestui cantec.

Vom continua cu un remix la Ride It, BlueIce Remix ca sa multumim si nevoia de ritm putin mai alert. Pianul este interesant si melodia are si putin rap in plus.

Trecem la ceva putin mai diferit. Cam asa canta Jay Sean acum, un stil diferit dar cu baze clare.

Si bineinteles, nu putem sa luam o doza de Jay Sean fara Ride It. Ca fapt divers, stiati ca Ride It are 4 variante? Diferenta este in versurile din partea de “rap” si mai exista si un Hindi version. Vom pune Hindi version pentru ca are ceva special varianta asta. Nu stiu. Vocea lui suna bine in limba respectiva. Poate de asta a avut si atat de mult succes in Asia.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s