Home » Muzica » Red Blonde ft. Krem – BLL (Be Le Le) – O doza de aer

Red Blonde ft. Krem – BLL (Be Le Le) – O doza de aer

red blonde bll ft kremM-am bucurat sa vad videclipul si sa ascult melodia asta. Red Blonde mi s-a parut a fi o doza de aer curat in scena muzicala contemporana si autohtona. Nu am fost dezamagit. NU este cine stie ce piesa complicata sau extravaganta. BLL semnata Red Blonde si Krem este o piesa ce imi aduce aminte foarte mult de muzica din adolescenta, un moment in care artistii chiar stiau muzica.

Imi pare foarte bine sa il vad pe Razvan Alexe intr-o chestie buna si ma bucur si mai mult ca lumea nu a bagat in seama prea mult Chio cu shaorma. Sunt multi care spun ca acele chips-uri vor avea succes dar sa mor daca le-am vazut vreodata la vreun magazin.

Revenind la subiectul postarii, BLL este o piesa energica, frumoasa, foarte dansabila si cu un videoclip fara nuditate. Din acest motiv spun ca este o doza de aer. Cand ai “artisti” ca INNA ca “plafon” de urmat si singurul motiv pentru care ai putea sa te uiti la ea este faptul ca e mai mult goala prin clipuri iti poti da seama cat de proasta este industria muzicala. In clipul Red Blonde veti gasi doar femei frumoase si IMBRACATE. In acelasi timp energia lor este extrem de atragatoare si clipul este plin de sex appeal, cu tot cu haine. Nah ca se poate! Si mai au si voci interesante! Despre Krem sa stie deja ca este bun. Cine contesta asta are o problema.

Haideti sa ascultam BLL de la Red Blonde, o piesa ce sper ca va fi promovata puternic si ca va avea un succes enorm. Este timpul sa promovam oameni care chiar stiu muzica nu scursuri care au urcat scara showbiz-ului prin “cheat codes”.

Ca bonus, va invit sa ascultati si varianta live in studioul Radio 21  la Matinalii.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s