Home » Poker » Necesitatea unei pauze cand joci poker

Necesitatea unei pauze cand joci poker

ia o pauza de la pokerUna dintre problemele foarte mari ale poker-ului, in special cand vine vorba despre poker online, este faptul ca exista mereu un loc unde poti sa joci. Ati putea spune ca asta este un avantaj si este adevarat ca il putem privi asa. In urma cu cativa ani nu erau asa de multe jocuri bune la care puteai sa participi dar tocmai aceasta posibilitate de a juca oricand te poate duce la pierderea a foarte multi bani.

Nu poti juca poker non-stop. Este tentant sa deschizi software-ul si sa te apuci sa joci pe la 3 noaptea. Zici ca joci si tu acolo 100 de maini si te culci. Daca esti obosit, cel mai probabil vei juca prost. Daca joci la mize mici si te intalnesti cu cateva calling stations ce sunt foarte norocoase, o sa te si enervezi. Combinatia nervi plus oboseala este extraordinar de distrugatoare. Am vazut multi oameni care si-au pierdut tot bankroll-ul intr-o noapte din acest motiv.

Cum poti sa stii ca ai nevoie de o pauza? Aici ma refer si la pauze poate mai indelungate, nu doar de cateva ore/zile.  Ei bine, nu pot sa va dau un raspuns concret la asta si nimeni nu poate sa o faca pentru ca fiecare situatie este unica si sunt multi factori ce trebuiesc considerati.

Eu va pot recomanda sa luati o pauza de la poker in urmatoarele circumstante:

  • vrei sa joci la mize mai mari pentru ca ai pierdut – sa nu faci niciodata asta!
  • te simti constant obosit cand joci poker – este posibil ca pur si simplu sa fie nevoie de o pauza din motive psihologice
  • casti puternic si joci doar cash – in cazul in care esti intr-un turneu, trebuie sa il duci pana la capat si sa te lupti cu oboseala
  • pierzi bani in fiecare zi – e posibil sa fii la o saturatie si sa nu mai poti gandi coerent. O pauza de cateva zile poate fi foarte buna.

Nu este deloc o idee rea sa ai macar doua pauze mai lungi pe an. De asemenea, in timpul pauzei incearca sa nu te gandesti deloc la poker si sa nu faci nimic legat de poker. Nu citi nici o carte. Fa altceva! Ceva fara nici macar o legatura cu poker-ul. Daca pierdeai bani puternic inainte sa iei pauza, nu te intoarce la mese pana nu ai trecut peste momentul acela. Multi se intorc prea devreme, se gandesc la faptul ca au pierdut si le este frica. Cum o sa spun, am mai spus si spun tot timpul, frica este unul dintre cei mai mari dusmani ai tai la masa de poker.

Pauzele sunt extrem de importante! Cand simti ca ai nevoie de o pauza, cel mai probabil chiar asta trebuie sa faci pentru ca ceva nu merge. Lipsa pauzelor este una dintre explicatiile pentru care foarte multi incep sa joace poker, castiga mult si apoi pierd in continuu pana raman fara bankroll. Fiecare om are o nevoie de pauze diferita. Gaseste-o pe a ta si ia pauzele la timpul potrivit!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s