Home » Muzica » C.I.A. – Un Rap Altfel!

C.I.A. – Un Rap Altfel!

La fiecare album C.I.A. ma surprinde. Este ceva extraordinar de rar pentru mine, mai ales in Romania. Facand o referire la una dintre melodiile lor, baietii astia demonstreaza practic ca rap-ul bun nu se face doar in Bucuresti. C.I.A. a facut melodii cu sample-uri din Deep Purple, a vorbit despre Pink Floyd in versurile lor si daca nu ma insel au adaugat si un sample din Liviu Vasilica intr-o melodie.

Se pare ca C.I.A. este una dintre putinele trupe care nu se sfiesc catusi de putin sa incerce un lucru nou, o combinatie dubioasa, ceva care sa faca fanii sa spuna WOW. Nah, nu stiu cati recunoc elementele pe care le-am spus eu mai sus dar pentru toti care o facem, va multumim! Nu imi este caracteristic sa scriu postari scurte dar se cerea!

Va las cu melodia Universal de la C.I.A. pentru ca ma duce cu gandul la Zombie de la Cranberries insa probabil doar datorita versurilor din refren. Oricum, sunt sigur ca baietii de la C.I.A. stiu si de Cranberries, stiu si Deep Purple si Pink Floyd si multi alti clasici pe care trebuie sa ii asculti in viata ca sa zici ca ai cultura muzicala!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s