Home » Diverse » Dinamo – Steaua – Inca un exemplu de prostie curata

Dinamo – Steaua – Inca un exemplu de prostie curata

incidente-dinamo-steauaNu imi place sa scriu despre fotbal, cel putin nu despre ce se intampla in Romania. Nu o sa uit niciodata momentul cand m-am uitat la un meci dintre 2 echipe din divizia a doua engleza si apoi, in aceeasi zi, la un mare derbi romanesc. Diferenta de la cer la pamant. Lasand la o parte calitatea fotbalului, meciul Dinamo – Steaua de ieri mi-a provocat greata.

Scenariu tipic romanesc plin de prostie: scor 1-0 pentru adversar, minutul 35 si suporterii arunca pe gazon cu torte. Cat de prost poti sa fii sa risti scor 3-0 impotriva echipei tale cand aceasta este condusa cu 1-0 in minutul 35? Practic se duce dracului orice este facut bun de tribuna din cauza unui incident atat de stupid. Nu pot nega o secunda faptul ca atmosfera a fost foarte faina si suporterii dinamovisti s-au chinuit destul de mult pentru asta. Cine va tine minte asa ceva? Nimeni pentru ca in minutul 35 un grup de oameni s-au gandit sa arate ca au venit pregatiti de scandal.

Hai sa nu ne mai gandim la torte. Nah, poate erau ca sa sarbatoreasca cand Dinamo castiga. Alta a fost problema mea. Cum sa fii atat de IDIOT incat sa arunci cu un telefon mobil? Cum sa fii atat de prost? Daca era si pe abonament respectivul telefon, individul ala chiar e batut in cap. Nu ai cum sa il numesti suporter. Nu poti nici sa ii spui huligan. Poti sa ii spui doar PROST.

Sa nu ma intelegeti gresit. Nu am nimic cu dinamovistii. Sunt prieten cu foarte multi chiar daca tin cu alta echipa. Au fost si la meci. Au postat poze pe Facebook si au sustinut echipa. De la a sustine echipa si pana a cauta motiv de scandal e cale lunga.

Vorbim de “suporteri” care au dat foc la tribuna in care erau. Din nou, cat de prost poti sa fii ca sa faci asa ceva? Sincer, Dinamo ar trebui sa faca ceva cu suporterii astia. Fiecare club din tara ar trebui sa faca ceva. Acum iar isi iau amenda din cauza unor cretini (50.000 RON) dar cum sa ii opresti? Hai ca puteau sa ii controleze sa nu aiba arme albe si fumigene la ei dar vorbim despre prosti care arunca cu telefoane mobile. Daca loveau in cap pe Rusescu sau pe Tanase cu un telefon mobil, oamenii astia erau in stare sa se laude public pentru a fi arestati mai usor.

Sincer acum, galeria de la Dinamo accepta chiar pe oricine? Acesta nu este un incident izolat. Sunt mereu astfel de probleme si oriunde m-as uita vad un fanatism incredibil. Avem unul dintre cele mai mari derby-uri de la noi si nu se va tine minte scorul. Se va tine minte ca un cretin a aruncat cu un telefon mobil.

Care e motivul pentru care dinamovistii au aruncat cu torte, diverse obiecte si telefoane? Ca s-a bucurat un stelist cand un dinamovist a dat autogol. Cum naiba sa nu se bucure?

Poza este reprezentativa. Cum sa fii atat de prost?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s