Home » Bani si Afaceri » Nu va pierdeti timpul cu oferte PTC/PPC

Nu va pierdeti timpul cu oferte PTC/PPC

payperclickSunt extraordinar de surprins sa vad ca sunt atat de multi care inca se inscriu la site-uri PTC (pay-to-click)/ PPC (pay-per-click) sperand sa faca un ban in plus. Nu neg deloc faptul ca se pot castiga ceva banuti dar trebuie sa gandim mereu in functie de timp. O sa trebuiasca sa petreceti foarte mult timp dand click-uri, sa va mariti lista de referrals si sa tot faceti ce trebuie sa faceti pe aceste site-uri. Daca este sa ne gandim obiectiv, este o idee proasta pentru ca acel timp poate fi dedicat altor operatiuni care aduc bani mult mai multi.

In cele mai multe cazuri ajungeti sa faceti doar cativa centi intr-o zi si practic nu e rentabil. Daca ati folosi timpul petrecut pe aceste site-uri intr-un mod mai constuctiv, ati ajunge in cele din urma sa castigati mult mai mult.

De fiecare data cand vorbesc despre acest subiect cu cineva ajung sa spun cam acelasi lucru. Majoritatea zic ca pana la urma o sa faca bani multi din asta si cand ii intreb de ce cred asta, mi se spune ca au vazut ei screenshot-uri sau chiar ca cunosc pe cineva care face bani multi din asta. Nu exista internet marketer sau specialist care sa faca bani folosind aceste site-uri PTC. Singurii care fac ceva banuti sunt proprietarii site-urilor dar nici ei nu fac multi.

In loc sa dati click-uri pentru cativa centi, ce ar fi sa va petreceti timpul invatand cat mai multe despre SEO si marketing? Invatati sa folositi WordPress si deschideti un site numai al vostru. Va garantez ca daca stati 6 luni si lucrati corespunzator o sa incepeti sa faceti mai multi bani decat prin aceste site-uri PTC. De fapt, puteti sa va angajati pe net ca asistent virtual si garantat castigati mai mult.

Ce vreau sa spun prin acest articol este ca puteti sa faceti mai multi bani daca faceti multe alte lucruri. Puteti sa va incepeti cariera ca freelancer, sa va deschideti un site sau sa invatati diverse lucruri ce va vor ajuta pe viitor. Orice alegere este mai buna decat timp pierdut pe aceste site-uri.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s