Home » Internet » Esti urata! Fa-ti blog de beauty!

Esti urata! Fa-ti blog de beauty!

blog de beautyExista foarte multe lucruri care sunt intelese foarte prost in momentul de fata despre blogging in Romania. Toata lumea cred ca este de acord cu asta sau cel putin cei care au un IQ de 3 cifre inteleg asta. Nu vreau sa jignesc pe nimeni si imi dau seama ca titlul postarii este cam brutal dar din nefericire, este unul care arata adevarul cand vine vorba de majoritatea blogurilor de beauty. Nu exagerez.

Sunt mult prea multi oameni ipocriti in tara asta si tind sa cred ca acesta este motivul pentru care avem atat de multe femei care nu inteleg deloc frumusetea. A devenit un trend sa faci un blog in care sa vorbesti despre beauty. Orice femeie vrea sa fie frumoasa si incearca sa fie cat mai frumoasa. Problema este ca produsele beauty nu se rezuma doar la machiaj si frumusetea nu se rezuma doar la fata! Inevitabil blogurile de beauty se duc si spre fashion si este inadmisibil pentru o astfel de persoana sa publice poze in care are un machiaj perfect si haine care accentueaza toate defectele corpului. De cate ori nu ati vazut bloggerite cu o rochie la moda care sta oribil pe ea si ii face fundul sa para mai mare decat este sau are un decolteu care nu scoate in evidenta cu nimic forma sanilor?

A fi o bloggerita de beauty nu inseamna neaparat a fi frumoasa la un nivel de top model dar inseamna a fi cat de frumoasa posibil si a ajuta alti oameni prin experienta personala. Inseamna sa arati cum sa maschezi defecte si sa ajuti femeile sa aiba incredere in ele. Asta inseamna fata si corp.

Problema mea cu majoritatea blogurilor de beauty este ca se rezuma la a recomanda anumite produse care nu sunt folosite si a publica poze cu persoanele din spatele blogului, poze oribile din atat de multe puncte de vedere. Vedem persoane false care vor atentie, vor sa fie bagate in seama, scriu doar pentru a crede ele ca sunt mai frumoase cand de fapt se urasc. Din nou, nu exagerez! O femeie cu stil care stie despre ce vorbeste o sa aiba demnitatea de a nu recomanda tinute doar pentru ca exista posibilitatea de a castiga un comision prin 2Parale sau a primit niste bani pentru asta.

Nu pot sa fiu de acord cu fraze de genul: “Nu conteaza cum arati la exterior ci conteaza cum esti in interior!” Fals! Atat de fals. Daca ar fi asa nu s-ar mai vinde machiajul. Nici nu s-ar fi inventat fardul. Conteaza mult cum arati pentru ca este legat de cum te simti. Problema este ca am ajuns la un nivel in care bloggerite de beauty dau sfaturi incredibile. Iti spun sa slabesti cand ele sunt supraponderale. Iti spun sa folosesti machiaj de nu stiu care cand ala e la moda dar nu iti explica faptul ca s-ar putea sa iti stea ca dracu daca ai un anumit tip de ten.

Partea cu adevarat proasta este ca multe dintre ele se cred extraordinar de frumoase si au atitudini de dive. Pozeaza cu un zambet fals si au nasul undeva pe la nivelul unde ar trebui sa fie fruntea cand vorbesti cu ele. Se uita la persoanele din jur care nu sunt la fel de “Frumoase” cu un dispret vizibil. Nici macar nu il mascheaza.

As putea sa vorbesc mult si sunt sigur ca multi nu o sa fie de acord cu mine. Ce o sa spun este foarte simplu:

Te simti prost de modul in care arati? Fa-ti blog de beauty! Nu iti treabuie cunostinte de beauty in Romania. Asta e clar. Poti numara pe degete femeile care chiar stiu despre ce vorbesc. Sunt zeci, poate sute de bloguri de beauty si majoritatea femeilor din spatele acelor bloguri se urasc si se vorbesc pe la spate mai ceva ca fetele din liceu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s