Home » Despre – Contact

Despre – Contact

CCSI Blog, un blog personal, poate uneori prea personal, uneori prea obiectiv. Un blog aparut dupa ani in care nu voiam un blog personal. Un blog in care voi vorbi mult despre bani si muzica insa ating si alte subiecte de interes pentru mine. Daca tot citesti randurile astea, poate si pentru tine. Nu voi scrie multe tutoriale ci voi atinge subiecte legate de facut bani prin afiliere, poker, SEO, etc. Tutoriale gasiti peste tot dar as vrea sa impartasesc o doza de adevar printre sute de minciuni. Voi porni blog-ul de la zero, fara ajutor din partea altor proiecte pe care le am. Mi se pare cel mai corect asa. La urma urmei, vreau sa ma urmariti pentru ca va place si pentru ca gasiti informatii interesante, nu pentru ca ma folosesc de o retea de promovare din care, la urma urmei, este construita cu un alt scop.

Cine Sunt Eu?

Conteaza atat de mult? Daca citesti randurile acestea probabil ai citit multe bloguri pana acum! Nu ma vei cunoaste deci conteaza cine sunt sau ce scriu? La urma urmei, continutul trebuie sa conteze. Personalitatea si experienta bloggerului nu conteaza neaparat. Daca vrei neaparat sa stii cine sunt, voi spune doar Adrian Cruce.

De Ce CCSI Blog?

Pentru ca stiu multe, poate prea multe si chiar pot sa ajut oameni. Pentru ca vreau sa impartasesc ce stiu si sa invat ce nu stiu!

Contact

Daca vrei sa ma injuri sau doar vrei sa imi trimiti un email, ai formularul mai jos. Imi aleg dreptul sa raspund doar la unele emailuri.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s