Home » Diverse » Nu mai ascult radio ZU din cauza lui Mircea Badea!

Nu mai ascult radio ZU din cauza lui Mircea Badea!

Screenshot_2Fara absolut nici o vina in afara de cea de a vrea rating cat mai mare in defavoarea calitatii, radio ZU a decazut enorm in ochii mei ieri.

La ora 18:30 (plus sau minus cateva minute), eram in taxi si taximetristul era pe radio ZU. O emisiune cu intrebari si raspunsuri. Absolut nimic interesant. La un moment dat suna o doamna si aduce in discutie cazul micei Sophie Guger, spunand ca este o colega (fosta colega, nu mai stiu exact) a mamei fetei care a fost abuzata sexual. De asemenea, a precizat si ca mama fetei abuzate a fost omorata.Va invit si va recomand sa cititi despre acest caz pentru ca este ceva extraordinar de trist si de serios. Poate daca sunt mai multi care fac scandal, va interveni ambasada Romaniei in Austria. Atat trebuie sa se intample. Pe pagina de Facebook Save Sophie Guger gasiti link-uri la diferite articole despre acest subiect in presa din Romania iar pe site-ul Save Sophie Guger aflati mai multe.

Automat cand pui romanca, fata abuzata sexual de tata si bunic plus omor in acelasi context, nu are cum sa nu iti pese. Celui de la radio nu i-a pasat. A luat-o la misto pe femeie, ca ce spune nu se poate, ca in Austria este mai bine ca in Romania, tot felul de porcarii. Dupa ce femeia a iesit de pe post, a spus ceva de genul “da bine, hai mai departe” intr-un sictir teribil.

M-am enervat instant. Aveam oricum o migrena puternica. Dupa ce am auzit segmentul asta vedeam negru. Adica o femeie iti spune intr-o emisiune in care teoretic esti acolo sa asculti si poate sa ajuti cu ceva, daca poti si tu nici macar nu o bagi in seama. Asta a facut. Nu a bagat-o in seama chit ca auzea de abuz sexual al unei minore (5 ani fata a fost abuzata de catre tata si bunic). A luat-o la misto.

In bucata de drum in care eram in taxi am auzit vreo 2-3 oameni care au intrat in direct. L-a mai luat pe unu la misto si vorbea cu un aer de superioritate iar la altul a fost atent pentru ca povestea despre politisti nesimtiti. Chiar si fata de ala a avut replici arogante si infumurate.

In dimineata asta m-am trezit, am cautat sa vad ce emisiune era pentru ca este normal sa faci research, nu sa spui “un idiot de la radio” sau “un ingamfat de la radio” (cu toate ca as avea dreptate). Surpriza, de luni pana joi de la 18:00 la 19:00 e Mircea Badea la ZU. Chiar asa se numeste emisiunea, Mircea Badea La ZU.

Atunci am inteles tot. Nu era vorba de Basescu sau politica in ce spunea femeia. Era vorba despre un caz ce da mai mult spre umanitar, o fetita abuzata, violata si fortata sa stea in casa cu un pedofil doar pentru ca pedofilul lucreaza la judecatoria unde s-a judecat cazul. Cum sa ii pese lui Badea de asa ceva?

L-am cunoscut pe Badea la un moment dat printr-o cunostinta comuna. Nu am intalnit in viata mea om mai infumurat, mai cu nasul pe sus, mai ipocrit. E un fel de opusul lui Cabral omul asta. Dar e normal pentru ca are audienta si oriunde se duce are audienta. Problema este ca audienta lui este formata in majoritate de oameni cu IQ-ul de 2 cifre, cu exceptia catorva ca respectiva doamna care crede ca poate exista si un om in spatele lui Badea. Nu, dupa asta sunt 100% convins. Nu exista!

Revenind la radio ZU. Daca voi vreti sa fiti ascultati de fani Badea, puteti sa o faceti. Creste audienta, scade calitatea! Scade calitatea, vin prostii si asculta multa muzica proasta. Radioul face bani. Totul se rezuma, din nou, la bani.

Un comentariu de pe site-ul radio ZU a facut un sumar perfect al acestei emisiuni:

mircea badea

Leave a comment